6 trik website Google yg korang tak tau

By | Mac 11, 2015
6 Trik di Website Google Yang Agak Lucu
Nak tengok website google menari tak?Website google pun boleh jadi bola jampi. Macam-macam..Tak kan google nak jadi ahli sihir gak kot. Hehe. Semua ni ada trik. Nak buat macam mana? Sat nak ajaq..
1. Google Sphere
Buka website google > taipkan Google Sphere > Tekan I’m feeling lucky.
Website google jadi macam mana?
2. Cari Chak Noris
Jom cari Chak Noris jumpa tak kat google. Buka website google > taipkan find Chak Noris > Tekan I’m feeling lucky. Jumpa tak? Dia tulis apa semua sekali?:-p
3. Google Terbalik
Buka website google > taipkan elgoog iaitu perkataan terbalik google > Tekan I’m feeling lucky. Jadi macam mana?
4. Google Loco
Buka website google > taipkan google loco > Tekan I’m feeling lucky
Website google buat apa?
5. Google Epic

Buka website google > taipkan google epic > Tekan I’m feeling lucky. Apa yang jadi?
6. Google Gravity
Buka website google > taipkan google gravity > Tekan I’m feeling lucky. Apa dah jadi???

(credit: http://www.zuarxpdc.com/2010/12/6-trik-di-website-google-yang-agak-lucu.html)

p/s: klakarlah benda tu… mula2 tak caya, tapi dah buat pecaya gak… korang try sendiri 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *