Category Archives: #KadRayaBlogger

Kad Raya Blogger 5.0 [TAMAT]

By | Jun 10, 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Dengan ini, yeop menamatkan Kad Raya Blogger 5.0 untuk tahun 2017. Terima kasih kerana menyertai. InsyaAllah yeop akan poskan ke rumah anda selewat-lewatnya sebelum raya.

Kad Raya Dari Blogger

By | Julai 27, 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Kita dah sampai penghujung bulan Syawal. Semestinya kita pun masing-masing berkunjung di rumah rakan-rakan dan saudara-mara dekat. Anda masih ingat dengan kad raya? Ya, yeop pernah menganjurkan Kad Raya Blogger untuk tahun ini. Bila rasa macam tu, yeop pulak nak kad raya dari rakan blogger. Jadi, yeop nak berkongsi beberapa kad raya yang yeop… Read More »

Kad Raya Blogger 4.0 [Penamat]

By | Julai 15, 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Anda masih ingat dengan entri Kad Raya Blogger 4.0 pada awal bulan Jun lepas? Kalau ingat tu, terima kasih sebab sertai ‘event’ tahunan ini. Alhamdulillah, yeop telah menerima lebih daripada 30 orang yang sudi mengisi borang yeop. Hampir 90 peratus penerima kad raya yeop adalah blogger, selebihnya adalah mereka yang berminat dengan kad raya… Read More »

Kad Raya Blogger 3.0 Kini Kembali!

By | Julai 3, 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Sebelum ini yeop nak mengucapkan selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak kepada semua pembaca yang sedang membaca sekarang ini. InsyaAllah yeop bersedia dengan bulan ini yang banyak memberi seribu rahmat dan hidayah kepada kita sendiri. Marilah kita membaca entri berkaitan Ramadan seperti: 1. Niat Puasa Ramadan 2. Kelebihan Nuzul Al-Quran 3. Cara Solat Tarawih Secara Bersendirian 4. Zakat Fitrah Tak… Read More »

Kad Raya Blogger 2.0 Telah Bermula!

By | Julai 3, 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Anda masih ingat lagi dengan kad raya blogger pada tahun lepas? Haaa yeop telah buka semula kepada semua pembaca blog yeop! Kali ini yeop teruskan lagi dengan menghantar kad raya kepada semua orang dan semestinya ada kejutan khas untuk anda semua! Mudah saja, anda perlu menghantar Nama Penuh dan Alamat Rumah kepada Mesej Page… Read More »

Kad Raya Blogger

By | Julai 3, 2016

Assalamaualaikum dan salam sejahtera. Kita baru sehari berpuasa, alhamdulillah berjalan seperti biasa walaupun terlepas 15 minit lepas berbuka -_- Saya dapat berita dari Pos Malaysia mengatakan kad raya boleh dihantar sehingga 2 Ogos nanti. Apapun saya dapat idea, saya nak hantar kepada pembaca blog ini sebagai tanda penghargaan. Jadi, pembaca semua boleh mengisi Nama penuh & Alamat Surat… Read More »