Kad Kahwin Paling Kreatif

By | Oktober 18, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pagi-pagi nak cari kad kahwin untuk design semula, tapi terjumpa pula gambar kad paling kreatif yang orang takkan jumpa.

Apapun jom menjamah mata ya 🙂

kkp1 kawin5 kawin kahwin3 kahwin2xm7 kahwin1 kadkahwinasyrafmuslim kad-kahwin4 kad kawin kad kawen2 gambar-gubahan-hantaran bukukawin

Betapa kreatifnya designer tu.. huhu apapun saya nak buat sendiri, pastu hantar kat pencetakan.

32 thoughts on “Kad Kahwin Paling Kreatif

  1. Siti Maisarah Binti Radzuan

    Askum… Sy sara sy berminat btl dgn kad kahwin jenis warkah tu… Klu boleh sy nk tempah… Blh x Abg call sy di ni 0176500916
    Atau Whatspp kn pd sy di no 0149094319

    Reply
  2. Datin Dareina Razz

    Saya nak buat kad kahwin yg sgt kreatif dgn harga yg berpatutan. Sila WA sy Di no 0176066299 jika tidak keberatan. Sgt urgent. Thank you

    Reply
  3. eliss

    masa saya kawen tu orang tengah in letak gambar sendiri kat kad jemputan :p kawan saya pulak buat kad kahwin mcm passport tu 🙂

    Reply
  4. broFami

    paling stailo kad kahwin bentuk bil elektrik tu.. haha memang rare lah.. jangan nnt org silap tengok sudah.. nak bayar bil terbawak kad kawin tu nanti wakakaka 😛

    Reply
  5. Anarm

    Memang kreatif kad2 kahwin tu.. Tapi rasanya berapa banyak yang akan disimpan, dan berapa banyak yg akan masuk tong sampah lepas tamat majlis?

    Reply
  6. eiela

    kreatif.. kena hati2 tgok kad nih tkt terbuang, tak pergi kenduri plak jwbnya nanti.

    Reply
  7. Vee

    memang kreatif … cadbury tu simple sangat . lepas ni tunjuk bro punya lak yer …

    Reply
  8. cikRa

    waahh!! cantik sungguh kad2 di atas tu..pemikiran kreatif & kritis ! huhu..

    leh cilok idea2 nak wat sebegini..hahhah

    Reply
  9. Cikgu Hairul

    Memang kreatif, nasib baik la saya dah kawin. Kalau tak mungkin terjebak juga dengan kad yang mahal dan kreatif macam ni. Zaman saya dulu cuma pakai kertas A4 potong 4 je. Cetak sendiri, pastu photostat banyak-banyak.

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *