Kad Raya Blogger

Assalamaualaikum dan salam sejahtera.

Kita baru sehari berpuasa, alhamdulillah berjalan seperti biasa walaupun terlepas 15 minit lepas berbuka -_-

Saya dapat berita dari Pos Malaysia mengatakan kad raya boleh dihantar sehingga 2 Ogos nanti. Apapun saya dapat idea, saya nak hantar kepada pembaca blog ini sebagai tanda penghargaan.

Jadi, pembaca semua boleh mengisi Nama penuh & Alamat Surat Menyurat di Mesej Page Facebook atau Hubungi Saya.

Tarikh Tutup adalah 25 Julai 2013.

Nota: Setahun sekali ya… Tahun depan mungkin takde, mana tau kan…

32 thoughts on “Kad Raya Blogger

  1. haha kad raya macam bank dengan telekom je yang bagi , itu pun kerabat aku saja nak habiskan kouta kad raya pelangan hehe

  2. Assalammualaikum..Salam Ramadhan
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia – SYAZWANI MAZLAN OFFICIAL BLOG 😉

Comments are closed.