Kad Raya Blogger

By | Julai 3, 2016

Assalamaualaikum dan salam sejahtera.

Kita baru sehari berpuasa, alhamdulillah berjalan seperti biasa walaupun terlepas 15 minit lepas berbuka -_-

Saya dapat berita dari Pos Malaysia mengatakan kad raya boleh dihantar sehingga 2 Ogos nanti. Apapun saya dapat idea, saya nak hantar kepada pembaca blog ini sebagai tanda penghargaan.

Jadi, pembaca semua boleh mengisi Nama penuh & Alamat Surat Menyurat di Mesej Page Facebook atau Hubungi Saya.

Tarikh Tutup adalah 25 Julai 2013.

Nota: Setahun sekali ya… Tahun depan mungkin takde, mana tau kan…

33 thoughts on “Kad Raya Blogger

  1. NurFarhana Mohad Roslan

    Waaaa…. ni sudah bagus dapat kad raya. Last dapat kad raya time sekolah dulu je. Time 2, tak de secanggih sekarang.. yang anta guna nagin je. hehehe

  2. onlajer

    haha kad raya macam bank dengan telekom je yang bagi , itu pun kerabat aku saja nak habiskan kouta kad raya pelangan hehe

    1. Khairil Mazri Post author

      bleh, aku dah dapat alamat ko. lepas tamat tarikh sy bgtau dlm entri akan datang. terima kasih bro 😀

  3. WANI

    Assalammualaikum..Salam Ramadhan
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia – SYAZWANI MAZLAN OFFICIAL BLOG 😉

Comments are closed.