Kad Kahwin Paling Kreatif

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pagi-pagi nak cari kad kahwin untuk design semula, tapi terjumpa pula gambar…

Gempar Durian Kembar Dua

PESARA tentera, Ramby Adam, 65, menunjukkan dua biji durian jenis D24 yang ditanamnya 18 tahun lalu…

Harap2 Tiada Masalah…

Bismillah… Sempena Hari Lahirku ke-22, aku harap sangat2 tiada masalah, walaupun masih sambut bulan puasa. Tiada…

Bunga Mekar Kembang Saat Azan Bergema

Allah S.W.T telah mencipta setiap kejadian itu penuh dengan kuasaNya dan rahsia yang tidak mampu dirungkaikan…

KEAJAIBAN MATEMATIKA

KEAJAIBAN MATEMATIKA 1 x 8 + 1 = 912 x 8 + 2 = 98123 x…

6 trik website Google yg korang tak tau

6 Trik di Website Google Yang Agak Lucu Nak tengok website google menari tak?Website google pun…