Menangi RM10,000 dengan Jus Hidayah Gold

By | Jun 25, 2018

Setelah sebulan berpuasa, kini kita menyambut hari yang meraikan kemenangan umat Islam seluruh dunia, terutama Rakyat Malaysia beragama Islam.

Pelbagai juadah yang tuan rumah dihidangkan, antaranya adalah ketupat, lemang, rendang ayam dan daging dan kuih raya semestinya. Tidak lupa juga pada mereka yang mempunyai penyakit biasa dan kronik yang semestinya memudaratkan kesihatan diri dan keluarga.

Ini tidak bagus sebenarnya, bulan Syawal ni sepatutnya lebih menjaga kesihatan diri sama seperti kita mengadapi bulan Ramadhan yang telah berlalu pergi.

Jangan risau, ada satu jalan penyelesaiannya.

Jus Hidayah Gold adalah minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba termasuklah Madu, Buah Tiín, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi.

Ia bagus untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan dan kekal cantik serta awet muda.

Selain itu, jus tersebut juga dapat mengatasi penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Imam Muda Asyraf Duta Jus Hidayah Gold

Imam Muda Asyraf menjadi duta rasmi untuk produk Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs, sesuai dengan tagline Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal.

Juara Imam Muda musim pertama melalui siaran televisyen berbayar itu mempunyai rancangan sendiri, iaitu Hidayah Talk telah disiarkan melalui Facebook Seraimas HQ, membincangkan topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan pentingnya kesihatan akan bersiaran tiga kali sebulan di halaman tersebut.

Menangi RM10,000 dengan Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold oleh Seraimas Herbs

Seraimas Herbs mengadakan satu peraduan untuk anda yang sukakan Wefie. Hadiah sehingga RM10,000 menanti anda, selain itu anda dapat bertemu dan beramah mesra dengan Imam Muda Asyraf dan keluarga Seraimas bersama pasangan pada masa dan tempat yang akan diberitahu kelak di Facebook Seraimas HQ.

Peraduan Wefie Raya telah berlangsung pada 17 Mei 2018 sehingga 1 Julai 2018. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17 Mei 2018 dan penyertaan terakhir akan diterima sehingga jam 10.00 malam 1 Julai 2018. Selepas tarikh tersebut, penyertaan tidak dilayan oleh mereka.

*****

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Beli Jus Hidayah Gold di toko jamu berhampiran, atau beli atas talian di www.seraimas.my atau Facebook Seraimas HQ.
  2. Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti
  3. Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold
  4. Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my
  5. Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.
  6. Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan.

Sila klik link ini untuk Terma dan Syarat.

*****

Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

Pemenang akan diumumkan pada 1 Julai 2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

Apa lagi, mari sertai sekarang! Jangan tunggu lama-lama.

Menangi RM10,000 dengan #WefieRayaJusHidayahGold

Segala pertanyaan dan pembelian anda boleh hubungi di bawah :

Hot line: +6012 7848364

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs

19 thoughts on “Menangi RM10,000 dengan Jus Hidayah Gold

  1. Zharif Azis

    Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    Reply
  2. Achik Huda

    minum jus hidayah gold, baik utk kesihatan…masuk plak contest wefie raya..menang hadiah gold bar..wow !!!! ceria nya hidup

    Reply
  3. iu zira

    beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat

    Reply
  4. Hanny Abdullah

    Bertuahnya siapa yang join kontest ni kemudian menang. Sis pun nak cuba jugak..tapi belum ada masa nak keluar beli Jus tu..huhuhu

    Reply
  5. el

    wow..lumayan seh hadiah dia..RM10k gold bar tu
    sempat lagi ni nak join

    Reply
  6. ATIKAH NORBAKI

    senang sangat contest gini. Ber’wefie’je boleh menang. Harap dapat menang la… eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon… kan? kang x valid plak nnt…

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *