Review: Blog Denaihati

By | Julai 8, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

logodenaihati

 

‘Hidupkan Untuk Memberi’.

Ini yang saya sering dalam ingatan sejak mula menjejak kaki di blog Denaihati milik Denaihati Ilhamku. Seingat saya pada 2 tahun lepas semasa saya menggunakan blogspot lagi dan menggunakan widget Projek Waktu Solat dalam beberapa bulan saja.

Dan sejak itu, saya mula memikirkan, “alangkah bagusnya bila blog aku jadi seperti dia…” dan terus jadi angan-angan je…

Kini blog Denaihati di’segar semula’ dengan perubahan pada tema tetapnya (hijau putih) “sebenarnya saya nak samakan dengan Hijau Kuning Kedah… tapi tak boleh huhu”, dan thumbnail yang besar berbanding sebelumnya.

denaihati

Sebenarnya saya isteri dia… ehhhhhh sebenarnya saya suka layout camtu, amat tersusun, takde tajuk entri warna hijau (sebenarnya saya blur tengok tajuk entri dulu tu… Pembacaan yang tersusun, takdelah sampai mengelip-kelip mata.. (berapa banyak mata daa…)

denaihati4

Blog yang baik adalah blog yang menceritakan kebenaran. Dan blog beliau yang saya palingggggggggggggg suka dibaca begitu saja (errrr) tak lupa juga beliau juga sering menganjurkan kelas WordPress untuk junior & seniorΒ serta kursus buat duit dengan blog.

Beliau perlu beri penghormatan sebagai Blogger Of The Year 2013 kalau diikutkan, tapi tiada rezeki kan… Apapun kita hanya merancang, tapi Allah menentukan segalanya (yelah tu,…)

Sedikit gambar dalam blog beliau diselitkan di sini…

Jangan lupa pula, beliau ada Google Plus :)

Jangan lupa pula, beliau ada Google Plus πŸ™‚

Pilihan Entri Mengikut Tajuk

Pilihan Entri Mengikut Tajuk

Entri terbaru diselitkan di sidebar entri

Entri terbaru diselitkan di sidebar entri

Di bawah entri pun terselit artikel menarik, tak payah ke arkib kan...

Di bawah entri pun terselit artikel menarik, tak payah ke arkib kan…

Apapun, blog beliau memang seronok dibaca. Syukur dapat blog seperti beliau.

Anda boleh layari ke www.denaihati.com.my.

p/s: bukan memikirkan duit pun, rasa seronok setiap hari singgah ke blog beliau, segala informasi semuanya ada di situ.

12 thoughts on “Review: Blog Denaihati

    1. Khairil Mazri Post author

      ada kat bawah sekali. ada facebook like & Google Plus. mohon cari semula ya… haha apapun terima kasih membaca di blog saya πŸ™‚

      Reply
  1. wazy

    Rekaan yang menarik,sesuai dengan peredaran masa serta mempunyai loading yang superb

    Reply
  2. Denaihati

    Bilion terima kasih diucapkan kerana sudi menyertai review muka blog baru Denaihati. Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui keputusannya nanti.

    Reply
    1. Khairil Mazri

      Terima kasih tuan. Spt sy ckp sblm nie, blog tuan adalah sumber inspirasi sy. Terima kasih membaca di blog sy πŸ™‚

      Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *