Sebulan Selepas Sepetang Bersama Blogger 2014

By | April 7, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

IMG_20140308_084707 (Copy)

Rasa nak buat entri ringkas saja.

Esok adalah hari ke 31 pencarian MH370 yang masih belum dijumpai lagi.

Esok juga adalah hari ke 31 selepas penganjuran Sepetang Bersama Blogger Bersama Yeo’s 2014

Cepat masa berlalu.

iphone5csbbyeos2014

Mungkin ramai tak baca lagi kisah yeop di sana dan Kemenangan iPhone 5C di sana.

Sekarang yeop masih membetulkan lagi isi dalam blog yeop yang masih dijaga sebanyak 6 blog sekaligus, walaupun tak pernah kemaskini di situ. 4 blogspot, 2 wordpress.

Terima kasih kepada Bro Framestone sebab sudi tegur yeop. Insya-Allah yeop buat sikit demi sampai selesai semuanya. Tak lupa cuba mengubah penulisan yeop kepada lebih matang.

Segala ilmu yang yeop kutip semasa perjumpaan itu terus yeop ambil sebagai batu loncatan untuk meneruskan penulisan sebagai blogger underground (bawah tanah).

20140313_155214

Buku Denaihati juga sebagai poin untuk membaca lebih mendalam. Boleh baca reviewnya.

Jika ada peluang lagi, boleh yeop jumpa mereka lebih lama. Lepak lama-lama, sembang cerita blog dan banyak lagi.

Insya-Allah sahabat blogger semua, yeop doakan terbaik ya!

Nota: Jangan lupa undi blog yeop dan sahabat blog untuk DiGi WWWOW Awards 2014 ya 🙂

24 thoughts on “Sebulan Selepas Sepetang Bersama Blogger 2014

  1. Bella Enveeus

    Wow, 6 blog sekaligus Yeop? Kalau Bella, yang satu ni pun tak terjaga. Macam tak cukup masa gitu. 🙂
    Semoga berjaya di WWWOW Awards!

    Reply
  2. Mak Dara

    sekejap aje dah sebulannn kan.. sebenaqnya banyak lagi pic yg blom sempat mak upload di majlis ni dalam blog hehehe

    Reply
  3. Izzuddin Fauzi

    Pinjam enset baru boleh… Hehehe, secara umumnya den teraso dengki kat hang pasai tak dapat poiee ke SBB adoi…

    Reply
  4. UpProfits

    Nk maintain 1 blog pun dh jenuh x terkejor awok nk mengupdate….6 blog lg ler..dasat la mike yeop..

    Reply
  5. Fiza Rahman

    Banyaknya blog yeop. Kita yag satu ni pon susah nak maintain. Tahniah yer yeop menagn iphone 5C. Tak baca lagi buku denaihati tu even dah sebulan berlalu…huhuhu…

    Reply
    1. Khairil Mazri Post author

      hehe susah nak maintain blog yg belambak ni. apapun yeop ada semangat. baca tau, banyak ilmu yg awk akan dapat. 🙂

      terima kasih awk ^_^

      Reply
  6. babycomel

    haah, terlalu cepat masa berlalu kan. kenangan di SBB 2014 terbaik! Semoga semuanya dirahmati dan dalam perlindungannya.. Amin,

    Reply
  7. hafizmd

    Sebulan dah. Cepat masa berlalu yg pntinf bagaimana kita isi masa tu…terbaiklah yeop ada 6 blog..saye 1 blog pun x lrt nk jaga..huhu

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *