Sepetang Bersama Blogger 2015 Kini Kembali!

By | Jun 10, 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

header-sbb2015

Setelah setahun tiga bulan menganjurkan perjumpaan blogger paling hebat di Malaysia, Sepetang Bersama Blogger 2015 kini kembali semula dengan tema yang lain dari yang lain.

Temanya adalah Outdoor (Kawasan Luar), nampaknya Rangkaian Denaihati (Denaihati Network) bakal berjaya dalam menganjurkan perjumpaan tersebut sejak 2012.

Kali ini juga penaja utama masih di bawah Yeo’s Malaysia dengan tambahan penaja-penaja baru seperti Kumpulan Karangkraf, The Sumbs, eQurban.com dan Denaihati Jam Tawaf Magnetik.

Penganjuran ini telah disempurnakan melalui sidang media bersama penganjur petang tadi.

sepetang-bersama-blogger-2015-webbanner1

Nampaknya bunyi macam menarik kerana katanya aktiviti Treasure Hunt (Mencari Harta Karun), ada wang tunai RM5000 dan juga telefon bimbit baru seperti iPhone 6, Samsung Galaxy S6 dan Note Edge serta GoPro Hero 4. Wahhhhh!

Sapa tak nak iPhone, bagi yeop ekkk… Hehehehehehehee

Eh lupa nak bagitahu tarikhnya pula.

Tarikhnya pada 13 Jun 2015 (Sabtu) bermula jam 8.00 pagi hingga 5.30 petang bertempat di Kompleks Sukan Lasak Putrajaya, Taman Cabaran, Presint 5, Putrajaya. Jangan salah tarikh dan tempat pulak…

Untuk maklumat lanjut, singgah ke sbb.my dan tunggu kemaskini baru dari laman web itu.

Anda juga boleh mendaftar di bawah ini mulai hari ini.

DAFTAR-SEKARANG

 

Insya-Allah yeop berada di sana nanti. Kalau jumpa yeop tegur-tegurlah ya, yeop bukan makan orang pun 😀

Kemaskini 10/06/2015

Yeop sangat-sangat minta maaf kepada rakan-rakan semua, yeop tak dapat hadir pada hari itu kerana yeop kena kerja.

Jumpa Anda di sana ya… Jangan lupa guna #SBBYeos2015 #DenaihatiNetwork #BloggerEvent okey 🙂

6 thoughts on “Sepetang Bersama Blogger 2015 Kini Kembali!

  1. Zahari

    Tak dapek la nak hadir thn ni. Moga panjang umur, Insyaallah dapek den poi #SBB2016. Den dah balik Kodah, masalah sikit.

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *